Coolaprylar

 • Roy Fares, ett bakelse-geni!

  Roy Fares, ett bakelse-geni!

  By Sofia Wistam on 7 april, 2015

  Idag kom ett bud med godsaker. Det var från fantastiska Roy Fares delikatessmästaren. Han har spelat in ett mega-gott program i USA som har premiär på torsdag på Kanal 5. Måste se. Älskar Roy och allt han gör. Nu i min LCHF värld blir det inte mycket äta av. Men titta kan alltid göra. Och jag är en riktig feeder.

 • Att sova med en sjua

  Att sova med en sjua

  By Sofia Wistam on 21 mars, 2015

  Måste bara tipsa om den skönaste kudden ever. Den är utformad som en sjua. Man kramar om den och kan ha den mellan benen. Det där lät snuskigt… Men alla som har varit gravida vet vad jag menar. Det är skönt att ha en kudde mellan benen när man sover på sidan. Man känner sig omkramad. Jag köpte en till

 • Mitt kylskåp.

  Mitt kylskåp.

  By Sofia Wistam on 18 mars, 2015

  Fick kylskåpsmagneter av mina barn i julklapp. Eftersom jag försöker hålla tankarna borta från mat just nu, ger jag nu en tydlig signal till Magnus. 

 • Mitt dåliga samvete…

  Mitt dåliga samvete…

  By Sofia Wistam on 18 mars, 2015

  När jag var på ELLE-galan tidigare i år och stod och väntade vid fotograferingen vid röda mattan började jag prata med en av ägarna till klockmärket Triwa. Han är mycket trevlig och heter Didrik Wachtmeister. Jag retades lite med honom och sa att jag minsann inte hade någon tuff klocka nu när jag skulle bli fotograferad. Här, sa Didrik. Ta

 • Grymt bra!

  Grymt bra!

  By Sofia Wistam on 18 juni, 2013

  I Danmark kan man spola ner toalettpappersrullen direkt i toan. Bra för miljön. Så självklart och enkelt. Varför finns inte detta i Sverige ännu?

 • Ny rolig apparat

  Ny rolig apparat

  By Sofia Wistam on 23 maj, 2013

  Ny kul apparat. Spraytan för hemmabruk. Själv hatar jag nämligen att ligga still och sola. Och solarium går ju bort. Ändå vill man ha lite färg. Nu har jag blivit kär i den här lilla maskinen. På 1 minut är det klart. Det luktar gott och man blir precis lagom brun. Finns på www.getairtan.se.