Poddiz!

Nu kan vi hålla er sällskap på sommarpromenaden igen. Nytt avsnitt av #wahlgrenochwistam ute. Sofia piff-strejkar. Kan alger pigga upp första daten? Vad har Kid och Pernilla för You-Tube synder? Det blir även fejk-Madonnor och en falsk busringning. Dessutom ringer vi en ”Kompis från förr”. Vilken godispåse! Mycket nöje! @pernillawahlgren #wow #wowbikten

15
2

2 Comments

  1. Anja Waldsten 4 december, 2016 Reply

    Hej Sofia! Jag lyssnade på podden och måste kommentera eftersom du lät lite dryg mot Pernilla när hon påpekade att det heter motivering och inte motivation i det sammanhanget…. Hon har helt rätt :-)

  2. Linnea 17 maj, 2017 Reply

    Hej! Tänkte bara dela med mig av en rolig händelse som inträffade sig häromdagen. Jag har precis börjat jobba på en kyrkogård som vaktmästare (vilket jag gjort ett par somnar) och sen var jag en dag hos min kille och åt lunch med honom och hans syster med sambo. Då berättade jag att när jag går där själv och jobbar brukar jag ofta lyssna på er podd. Stämningen blev lite konstig när jag sa detta men jag tänkte inte så mycket mer på de utan fortsatte berätta om hur jag lyssnat på er podd hela veckan och hur jag lyssnar på den menas jag går och rensar gravplatserna. Det är helt tyst runt bordet när jag slutar prata och jag förstår inte riktigt vad problemet var.. det visade sig sen att både min kille och hans syster trodde jag sa att jag brukar lyssna på PORR när jag går där bland döingarna! Vi skrattade länge och mycket åt detta missförstånd! De hade väl varit något att gå och lyssna på porr menas anhöriga kommer och sörjer sina nära och kära ;) älskar btw er podd, skrattar så jag nästan kissar lite i trosorna flera gånger!

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*