Att fylla 50 / Del 2

På morgonen efter några timmars sömn kom familjen och väckte mig. De sjöng och hade fina presenter. Sindy hade gjort en fin teckning, och Texas hade snickrat ett pennställ. (Trodde först att det var ett bokstöd…) Från Magnus fick jag en fin ljustavla och en flaska champagne från 1966! Undrar hur den smakar? Och undrar när man ska våga öppna den…?        
Sedan kom min mamma och hennes underbara man Stig. De är så fantastiska. Ställer alltid upp och är så generösa. De hade även med sig en bukett  liljekonvaljer.

  

  Det är lite tradition. Och de slår verkligen det mesta i blomväg. Fick även en valfri resa av dom. Började genast drömma om Tokyo!    

Sedan ringde de från tv 4. De ville prata på Facetime med mig. De hade även klippt ihop lite bilder från min tv-karriär. Kändes stort. Men när jag satt där och pratade ringde de plötsligt på dörren. Och där stod de med kamera och blommor utanför dörren. Jag blev sååååå överraskad. 

 Sedan åkte vi och år brunch. Det var hela min närmaste familj. Kid hade tagit tåget tidigare från Falköping där han spelat kvällen innan. Fick en fin Tjuvjakt tröja av honom.  

 Vi år på restaurang Bryggan ute i Gåshaga på Lidingö. Otippade presenter var även 50 chokladbollar från styvsyster Bernadette och en par klassiska rullskridskor från gammal släkting. 

   
   

  

  

  

  

  

  

När vi om hem och jag trodde firandet var över ringde det på dörren igen. När jag öppnade stod där ett stort porslinslejon! Wow, jag blev överlycklig. Det var mina vänner Hanna, Martin, Helene och Lottie som kom.  

 Det blev hög tid att öppna de fantastiks presenterna jag fått av kanal 5. En korg full av godsaker. Skinka, korvar, ostar och en stor flaska champagne.  

  

  

 Det kändes härligt att göra detta med mina fina vänner. Av kanalen fick jag även 50 rosa rosor. FEMTIO ROSOR!!! Så maffigt och vackert! Det känns som jag bor i en blomaffär just nu. 

    
   
Somade med ett leende på mina läppar. Jag var nojig och deppig innan min födelsedag. Men det känns redan bättre. Jag är rik. Rik på vänner, familj och kärlek. Det är allt man behöver i livet.

54
5

5 Comments

 1. Catharina 16 maj, 2016 Reply

  Grattis Sofia i efterskott. Du verkar ha haft en fantastisk födelsedag. Jätte roligt att få se så mycket bilder från dagen. Kramar

 2. Karin B 16 maj, 2016 Reply

  Vilken härlig rosbukett!!

  Om det är så kul att bi 50, så önskar jag att bli det foooort!

  Du är otroligt lik din mamma.

 3. Anne 16 maj, 2016 Reply

  Stort grattis. Visst är det härligt att fylla 50 år. Hurra hurra hurraaaaa

 4. Karin 16 maj, 2016 Reply

  Grattis i efterskott
  Vad lik du är din mamma

 5. Eva 16 maj, 2016 Reply

  GRATTIS snygga 50-åring i efterskott!! Så härligt firande..såg en del även på Pernillas blogg Men där kan jag ej kommentera, vet ej vad som hänt, om de råkat blockera folk då de grejat..el blockat fel, förväxlat, trist iaf..Älskar eran podd!

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*