Att fylla 50 \ Del 1

Det är många kluvna känslor som infinner sig inför 50-årsdagen. Det låter verkligen så sjukt gammalt. Man vill ducka. Man känner sig 35. Man fattar inte att åren gått så fort. Man minns när ens egen mamma fyllde 50. Nu går det bara utför… Eller? Många kompisar som har fyllt denna horribla siffra redan och de säger att det är värst innan. Sedan förlikar man sig, och tänker, jag är inte 60 iaf. Samtidigt så träffar jag så många människor i mitt arbete med Sofias Änglar som har haft anhöriga som inte fått ett långt och friskt liv. Så någonstans måste man ta sig själv i kragen och se det man har. Och jag verkligen massor av härliga saker i mitt liv! Detta visades tydligt under mitt födelsedagsdygn. Då hade jag dessutom rest med Magnus till Berlin för en vecka sedan. Det var en fantastisk födelsedagspresent.
  

    
 Det började med att ett litet gäng möttes på Centralbadet. Jag och Pernilla tog en välbehövlig massage. Min kropp kändes minst sagt skiten efter allt jobb den senaste tiden. Sedan mötte Hanna, Tobias, Helene och Petra upp. 

  Vi låg och bubblade, drack bubbel och bubblade om allt möjligt. Det är något härligt med att sitta i morgonrock och filosofera. Tiden gick fort. Dags att piffa och bege sig till Miss Clara.  

  

  

  

  

  

    

  

  

   

  

  

  Ett hotell och en restaurang på Sveavägen i Stockholm. Där arbetar Pernillas som Oliver i köket.  

 Jag hade hyrt ett eget rum, så vi kunde köra på med egen musik. Man kan väl säga det att vi spelade Justin Timberlake nya låt mer än en gång under kvällen. Fler kompisar kom. Annika, Thessan, Frida och min Magnus. Fick även användning för min glasögonsamling. Livet blir alltid lite roligare med partyglasögon!  

 Vi firade även Tobias Karlssons födelseag. Han fyller samma dag som jag. Han fyllde 39.

    
 Sedan begav vi oss till Eurovisions efterfest. Helt galet att se ett mega-tält fyllt med Eurovisionfans från hela världen. Pernilla träffade en tysk man med Pippi Långstrump peruk. Han blev till sig när han såg att det var som sjöng ”Let the spirit fly”. Fatta att han kunde alla svenska bidrag, även de som inte vann! 

    
 En kopia av Conchita Wurst sjöng. Och Shirley Clamp och Velvet. Justin kom inte dit tyvärr. Men Måns trillade in på småtimmarna.  Sedan kom även vinnaren från Ukraina och uppträdde.

   

15
1

1 Comment

  1. Lise 16 maj, 2016 Reply

    Hej Sofia och stort grattis till din stora dag !. Vilka härliga bilder…. gillar din samling av udda glasögonbågar…
    Jag hoppas du och Pernilla fortsätter ett bra tag till med er underbara pod..

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*