Hög höjd!

 Denna vecka spelar vi in i Kramfors med Sofias Änglarna. Det blir långa intensiva och ibland känsliga dagar.För att få lätta på trycket och få tänka på något annat än jobb några timmar, hittade några i teamet på en aktivitet för gänget. Vi packade in oss i några bilar och åkte till Skuleberget. 
  

  

  

  

  

       

  
 Det var dags för lite Via Ferrata. Det fanns olika vägar upp på berget. Man skulle klättra upp på med hjälp av vajrar. Några av oss var lite tveksamma först.  

        
   
Men det blev en fantastisk kväll. Vädret var härligt. Berget var brant. Man använde hela kroppen. Det blev en otroligt cool upplevelse. Man utmanade sig själv. Och alla klarade av det.Frida i teamet svimmade och blev hängande en stund innan Mattias kom och ”räddade” henne.  

    
   
När man väl var uppe var det magiskt vackert. Man var svettig och mycket nöjd. 

 Det blev middag på en bensinmack påväg hem. Korven blev extra god efter klättringen. Om ni har möjlighet måste ni bara prova detta. Alla, även de lite höjdrädda tyckte det var sanslöst kul.

52
3

3 Comments

 1. Sari 13 maj, 2016 Reply

  Ja, det är en upplevelse att klättra upp för berget. Kommer att göra det fler ggr. Så kul! ?

 2. Maria M 13 maj, 2016 Reply

  Mitt favorit ställe på jorden. Jag har klättrat där många gånger. Roligt att ni fick uppleva det också. Tack för ett fantastiskt bra program, ni gör ett grymt jobb.
  Mvh Maria

 3. Tero Libell 13 maj, 2016 Reply

  Det var jättekul att ha dig här! :D
  Välkommen tillbaka!
  /Tero och Latte

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*