Sorglig och rolig fredag

I fredags var jag på ett stort möte som Narkolepsiföreningen hade. Det gick igenom lagförslaget som kommer den 12 maj. Det blev känsloladdat. Helt helt galet att denna stora skandal, orsakat av staten, som uppmanade ALLA att ta vaccinet 2009 inte kan lösas på ett bra sätt.    

 Läkermedelsförsäkringen täcker/kompenserar på intet sätt de lidande som dessa barn/ungdomar/vuxna har livet ut. Och den ersättningen de får är bara för inkomstbortfall! Hallå!!! Tänk om de förhoppningsvis orkar jobba, då får de inga pengar alls. Blir så trött och ledsen.  

    

 
Visste ni att 5-10 personer i Sverige varje månad fortfarande blir diagnostiserade med narkolepsi från sprutan!!!!!   Tre ungdomar gick också upp på scenen och berättade hur deras liv förändrades från att vara friska, sportiga med drömmar om att bli läkare och få barn. Till att kämpa varje dag, för att klara av en vardag. Mina tårar sprutade. Fina, modiga, starka. De berättade sitt mest privata för alla i publiken, för att försöka få alla att förstå. Så modigt och stort. 

 Sedan gick jag rödgråten iväg för att möta upp två kompisar. Thessan och Annika satt och väntade på Orangeriet och blev väldigt glada att se mig, som ni ser.

    
 Orangeriet är verkligen väldigt mysigt. Beställde lire mat och bubbel.  

    
 Kolla in dom här fina snigelkranarna på toaletten! 

 Sedan bar det av till Lets Dance. Med andra ord en mycket händelserik dag/kväll. Mötte upp Pernilla och hennes barn. Självklart skulle vi heja på Bianca. 

    
    
 Träffade också min favvo Tobias Karlsson, som visade fingret. Av en anledning visade det sig. Han hade skadat sig under dansföreställningen ”En dans på rosor”. Men fortsatt och dansat i en timme med brutet finger! Aaaaaaajjjjjjj! 

 

4
0

0 Comments

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*