Grillade gorillahänder.

Det blev massor av god mat. Mycket släkt och vänner. Dessutom lite laserdome.Fick lite panik först när jag i såg att jag skulle jobba på ungarnas påsklov. Men det kändes som vi hann med mycket mys under helgen. 

   
Vi åt först en grym middag hos Hanna och Martin i fredags. Det blev laxburgare och chili-kex med skagenröra. Mums!! Bästa partytricket var att alla barn och vuxna fick önska sin favoritlåt. Så spelades den och alla dansade som galningar. Jag önskade Cake By The Ocean. Den är så dansglad. 

 Lennox och jag dammade av cyklarna och cyklade runt i solen. Tog dessutom en glasspaus i solen.  

    
   
Magnus lagade lammracks.När jag lade ut bilden på Instagram tyckte många det såg ut som grillade gorillahänder. 

   

10
0

0 Comments

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*