KICKS Colour-ID

I senaste avsnittet av Wahlgren och Wistam berättade jag om KICKS nya Colour Id. Man kan gå in på närmaste KICKS och mäta av sin hudton (Med en liten mojäng) och bli rekommenderad vilka produkter som passar en. För mig är det här fantastiskt. Jag tycke alltid har det där alltid varit ett gissel. Man köper för ljus, för mörk, för gul, för grå. Alltid bir det tokigt. 
  

Pernilla och jag gjorde detta för några veckor sedan. Det gick snabbt. Man mäter på tre olika ställen i ansiktet, och man fick en kod. Detta ger en matchning med de produkter som finns.  

    
    
   
Jag kunde välja på 46 olika. Om man sedan efter besöket vill köpa på nätet (KICKS.se) använder man sig bara av koden, så blir det rätt.

   

En liknande mojäng använder målare när de ska komplettera färg. Här är de produkter som tydligen ska passa mig. 

    
   

10
1

1 Comment

  1. Malin 23 mars, 2016 Reply

    Smart! Det tänker jag prova :)

    / Malin
    malinedlund.blogg.se

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*