Fotbollsmorsa

Jag är i ärlighetens namn otroligt ointresserad av fotboll. Både Lennox och Texas spelar flera gånger i veckan, och jag ”offrar” mig ibland och står och hejar på. Oftast är det Magnus som skjutsar och tittar. 
 Men igår var det dags för undantaget som bekräftar regeln. Lennox hade slutspel i Södra Ängby 08.00 på morgonen med sitt lag IFK Lidingö, pojkar 06.

   

  

  

  Jag pälsade på mig de varmaste kläderna jag har. Dunjacka, mössa, vantar och varma kängor. Det var tre matcher som skulle spelas, och jag måste säga att det var otroligt spännande. Jag drogs med. Och försökte hålla mig från att inte skrika för mycket…

   
Det gick dessutom väldigt bra. De vann 2 av 3 matcher och var bara ett mål från att vinna hela cupen. Men summeringen för mig personligen är att jag nu kommer att hänga med lite oftare. Det var superkul.

 

3
0

0 Comments

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*