Mord på scenen

Igår vad jag på Sverige-premiären av Murder Ballad på Playhouse Theatre i Stockholm. Det är min vän Hanna Hedlund och hennes vänner som satt upp denna coola rockmusikal. 

    
 Jag gick dit tillsammans med Kid. Vissa i publiken fick sitta PÅ scenen. Med skräckblandad förtjusning tog jag och Kid chansen. Och det var en riktig vinstlott. Man sögs verkligen in i handlingen när man satt där. Det var en grym föreställning.  

  

  

  

  

 Alla fyra sjöng som gudar. Det är Jakob Stadell, Anna-Maria Hallgarn och Patrik Martinsson som sjunger och agerar. Morgan Alling står för regin. Kärlek, passion, svartsjuka och mord….. Missa inte om ni har möjligheten att se denna. De spelar bara några få föreställningar. Från när live-bandet drar igång är det full fart i 80 minuter. Kungligt!

5
0

0 Comments

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*