Sportlov i Gressoney

Då var det dags för det årliga äventyret i skidbacken. Magnus är tokig i att åka skidor. Själv gillar jag nog solsemestrar mest egentligen. Och åren av kamp för att få ungarna att gilla skidåkning är inte nådiga. 
    
 Detta år åkte vi med ett gäng bekanta. Vi bodde på ett mysigt, litet familjeägt hotell. Det kändes lite som man var på besök i Fawlty Towers.

   

  

  

  

  

  

  

  

  

Man summera veckan med två soliga dagar, härliga backar och enormt mycket mat. Italiensk mat är så fantastisk. Det blev 7-rätters varje kväll. Här se nu choklad-ravioli!! 

   
Och på det vin dessutom. Hela mina tankar om ett nyttigare liv gick åt skogen. Dock rörde man sig mycket hela dagarna. Hade enorm mjölksyra i benen varje dag. Heja heja. Det känns så skönt att äntligen bli frisk också. När jag kommer hem ska det bli träning och bra kost varje dag.

  

 Min kära vän Lottie och hennes dotter Sigrid hade slagit på stort och köpt extra roliga one-pieces. En panda och en uni-corn. Dom ghorde succe! De blev en riktig turistattraktion!

  

    
 Bredvid vårt hotell låg ett nerlagt hotell som såg så coolt ut. Det visade sig vara det gamla nedlagda Grand Hotell, och ägs av en äldre man som vägrar att sälja. Synd att den fina byggnaden inte hålls efter. Man ser verkligen potentialen. Lite ”Shining” över hela hotellet. Skulle passa att spela in en musikvideo där. 

    
    
 

4
0

0 Comments

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*