Nymo Babes

Jag och Pernilla gästade Nyhetsmorgon i morse. Ebba von Sydow som nu leder söndagarna där gillar tydligen vår podcast skarpt. Så vi fick verkligen sitta och ”göra reklam” för oss.

   

  

  

  

  Träffade även min favvo Oscar Zia, som också var där. Han var lite sur för att den nya prinsen fick samma namn som han. Jag fattar helt. Trist att så många heter Sofia. Det är faktiskt världens vanligaste namn! 

   Håller tummarna för att han kammar hem Mellon. Själv känner han att Frans är en farlig motståndare. Anders Philblad är också en härlig kille om jag springer på ibland. Detta lilla besök resulterade också att vi hamnade först på I-tunes toppen. Kul att fler och fler upptäcker oss. 

 

6
0

0 Comments

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*