Galet dygn!

Galen resa. Gick upp klockan 5 på morgonen i Italienska Alperna. Låg och sov de två timarna det tog till flygplatsen i Milano. Mellanlandade i Paris. Och flög sedan till Göteborg. Var framme klockan 15. Taxi till Gothia Towers, där jag skulle jobba för Paulig Group på kvällen.   

   
 Min underbara sminkös-kompis Helene Norberg hade kommit ner för att piffa mig. Och tur var et. Kände mig inte så glassig efter resan.  

    
 Sedan var det på med långklänningen och ut och hoppa och skutta. Galan gick väldigt bra. Alla verkade ha kul och de var mycket nöjda. Dock oklart om klackarna var bekvämare än pjäxorna.

   
  Sedan var det dags att gå upp till hotellrummet och koppla upp sig på Skype. Det var podtajm med Pernilla! Vi skrattade så mycket att vi nästan kissade på oss. Bikten i detta avsnitt är verklgen underbar. Jag var nog lite övertrött. Efter att vi spelat in, låg vi och småsnackade till 02.30.

   
Nästa dag var det upp och hoppa. Vi bodde högt upp i tredje tornet, vilket betyder att vi fick äta finfrukost högst upp. Jag älskar de fina glashissarna (Inget för höjdrädda).

  
Sedan blev det tåg hem. Kollade på film, så resan gick fort. Tåg till och från Göteborg är verkligen så smidigt. 

2
0

0 Comments

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*