Slottsträdgård och semlor.

Vaknade upp på Fettisdagen och var bakis som en örn. Eller vad är det för konstigt uttryck egentligen? Det är väl ingen örn som någonsin har druckit sprit. Men ni fattar vad jag menar. Hade enligt mig själv en bra anledning att äta många semlor iaf.Hade en lunch bestämd på Slottsträdgården i Ulriksdal.  

   

  Hade aldrig varit där tidigare, men wow vilket ställe. Det häftigaste var nästan de stora inomhus fälten av tulpaner, som man det var självplock på. Och maten på cafeet var precis min smak. Detta kommer bli mitt nya stammishak. 

    
   

   
  

När jag kom hem väntade en semla utanför dörren. Det var Kanal 5 som budat ut.  

  

 Jag älskar verkligen semlor. Bäst är utan tvekan wrap-semlan. Den jag fick ni var på briochebröd. Nja. Inte riktigt bra. Lite för hård. Har även blivit tipsad om kladdkakesemla, tacosemla och vaniljkrämssemla.

12
1

1 Comment

  1. Anna 11 februari, 2016 Reply

    Ulriksdal har min syster pratat så mycket om. Köpte en kokbok förra veckan från just det stället (extra pris). Dit ska vi åka. Självplock av tulpaner?! JAG ÄLSKAR TULPANER!! :)

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*