Sjuk vecka!

Förra veckan var verkligen helt galen. På söndagen kom febern galopperande. Influensan hade infunnit sig. Låg på riktigt och skakade och grät. Tyckte så synd om mig själv. Kändes som hela kroppen hade värk. Till och med hårstråna. 
   
Fick ställa in måndag morgonens planerade besök på Rix MorronZoo och även skjuta upp resan till Karlshamn, där jag skulle spela in Änglarna några timmar. Hade också jobb planerat hela veckan, så det var verkligen inte rätt tid att bli sjuk. Jag tycker vanligtvis att kroppen brukar kunna förhala eller förtränga förkylningar när man har viktiga jobb. Men näpp. Det tänkte inte min kropp gå med på. Bara att hoppa i min rosa outfit.

   

 Så då blev det att pendla mellan sjuksängen på hotellrummet och inspelningsplatsen. Dessutom droga sig konstant. Kollegorna hade bunkrat upp med godis och frukt på rummet. På onsdagen spelade jag och Pernilla in nästa poddavsnitt på Skype. Titeln blev Sanning eller Konsekvens. Det är fortfarande en av mina favoritlekar

 
   

 På torsdagskvällen sent var vi klara med bygget. Fick sova 3 (!) Timmar och sedan gå upp och hoppa på flyget till Stockholm. Sedan hem och förbereda en gala för Adecco i Stockholm. Den gick bra trots att jag var trött och sjuk.  

   
Men efter det kom den stora utmaningen. Jag skulle stå på scenen 10.00 i Göteborg dagen efter för att arbeta med Sörmlands Sparbank. Inga tåg och flyg gick, så det blev till att bila…. 

 Min kompis Tobias Karlsson som skulle förläsa på eventet erbjöd sig att åka med mig, och hjälpa till att köra. Vi hade väldigt roligt dock. Så det blev inget sova av för min del. Så 04.00 var vi framme, och 8.00 satt jag i sminket igen… 

    
 Men allt gick bra. Hade nästan ingen röst kvar på lördag morgon, men den kom sakta tillbaka. Och festen avslutades vid 24 för min del. 

    

 Sov till 10 innan vi begav oss hem till Stockholm. Japp, det var min vecka. Jag överlevde. Men shit va jobbigt det var.

6
1

1 Comment

  1. Monika Svensson 15 februari, 2016 Reply

    Hej Sofia!
    Följer dig på Instagram och lyssnar troget på er podd ;)

    Så har jag tänkt så mycket på dig och att du allt som oftast är sjuk. Det är riktigt tråkigt! Jag har ett förslag till dig! Jag sysslar med hälsa och att få kroppen i balans. Det inre i kroppen, nämligen i våra celler. Vår uppbyggnad, våra byggstenar. Om de är i obalans orkar inte kroppen ta till sig allt det goda du försöker ge den. Jag har själv fått uppleva dessa positiva effekter och vill gärna dela med mig! Hör av dig!

    Styrkekramar <3

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*