QX-gala.

Årets höjdpunkt. Dessutom var jag och Pernilla nominerade till Årets Duo i år. Inte för att jag hade någon förhoppning om att vinna (nu ljuger jag) med iaf. 
     
Köpte en fin klänning på dagen. Köpte den på Valerie och den var på 70% REA. Vilket kap. Min duktiga vän Helene hjälpte till att sminka mig igen. Det blir lite finare då. Vi satsade på uppsatt hår med små blommor i. Min farmor sa alltid att en vacker kvinna ska ha blommor i håret. Gick dit med Micael och Pernilla.

   

 
  Dessa coola katter kallar sig DuoRaw.
   
    
  Jag hade Ola Salo till bordet. 
QX-galen är verkligen ett fantastiskt event. Det är chefredaktören och eldsjälen Anders Öhrman som är geniet bakom. Skrattar, gråter och dansar varje år. 

  Babsan och Erika var fantastiska programledare.  
    
 Träffade massor av gamla kompisar. Mest hängde jag med Oscar Zia. Vi dansade som tokar. Alla var som flugor på honom eftersom han precis kommit ut. Vet inte vad det är med Oscar och mig. Vi har så galet kul, trots åldersskillnaden. 

 Pernilla ville aldrig gå hem, den lilla partymyran. Så vid 04.00 vinglade jag hem. Jag brukar aldrig vara ute så sent nuförtiden. Och på en måndag dessutom..

6
0

0 Comments

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*