Sjuk!

Såhär ser jag ut med feber och utan smink. Den oförskönade verkligheten.Typiskt! Precis när jag har den intensivaste jobbveckan på hela året drabbas jag av värsta influensan. Igår låg jag i sängen hela dagen. Hade ont i hela kroppen. Allt värkte. Kändes som om jag hade omgift i kroppen! Fick ställa in radiointervjun i morse och hela inspelningsdagen i Karlshamn med Änglarna idag. Pressade mig sedan och tog flyget på kvällen istället. Har nu kommit till hotellet i Karlshamn. Ingen ville förståligt nog krama mig när jag kom. Men jag fick lite gossaker på rummet. 

 Ikväll är det säsongspremiär på Sofias Änglar. Det är vår sjätte säsong. Tyvärr är det inte alla som har Femman just nu. Kolla på Dplay om ni har möjlighet. Det är ett superfint program. 

 När Isabel Kaisers man Anders hastigt gick bort blev drömhuset en mardröm. Den 28 juni i fjol dog småbarnsmamman Isabel Kaisers sambo oväntat. Tolv timmar efter första symptomen var Anders Lekberg borta. Han och tvåårige sonen Jonathan hade sovit middag. Isabel tog hand om dottern Ottilia, drygt tre månader. Hon var lite irriterad över att det hade tagit så lång tid innan de kom iväg på glassutflykten.På hemvägen blev Anders illamående och fick ont i huvudet. ”Det måste vara matförgiftning”, tänkte Isabel.På väg till sjukhuset blev de tvungna att stanna och Anders kräktes kraftigt vid vägrenen och kunde knappt gå.Väl framme vid akuten skyndade Anders ut ur bilen och sedan såg hon honom aldrig vid medvetande igen.

Efter denna historia känner man sig dum att klaga på sin egen jäkla influensa.

13
1

1 Comment

 1. Lillis 8 februari, 2016 Reply

  Hej Sofia!
  Vill först tacka för att du är en så genuin och fin person, jag får iaf den uppfattningen då jag lyssnar på er podd. Sedan vill jag säga kry på dig och att du måste vara rädd om dig.
  Men på tal om att gnälla för mindre så gör jag oxå det fast för mig är det otroligt jobbigt och jag undrar om du har något råd.
  Det är så att jag har fruktansvärd mensvärk, kräks så mycket av smärtan att jag ligger kvar på toagolvet. Det gör så ont att jag inte kan fungera på två-tre dagar. Min fråga är nu om du har mensvärk? Och isf vad gör du för att lindra det?
  Jag får ångest fler dagar innan min mens för jag vill verkligen inte ha så ont. Tar värktabletter men de hjälper inte.
  Snälla, om du har något råd så säg. Jag skulle bli så glad och oerhört tacksam.

  Ta hand om dig ?

  Kram Lillis

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*