Ni har väl inte missat?

Godmorgon vänner! Ny podd finns att avnjuta. Vi avhandlar Frankrikes lag mot för smala modeller, försvunna kaffekoppar och konsten att prata i gäddhänget. Vi besvarar frågor från vårt instagramflöde i vår Q&A och ringer en kompis från förr. @sofiawistam @pernillawahlgren #wahlgrenochwistam #wowbikten #linasmatkasse Passa på att beställa god, enkel lättlagad mat på @linasmatkasse Direkt till din dörr. Nya kunder kan använda koden ”podcast” och få ett toppenerbjudande!

4
2

2 Comments

 1. Ullis 2 februari, 2016 Reply

  Jag tycker ni är för härliga, både du och Pernilla, gillar er humor och att ni bjuder så mycket på er själva. Döm sedan om min förvåning när Expressen gör stor rubrik av Pernillas ”torra kön” – ÄR DE RIKTIGT KLOKA? Hur mycket måste ni kändisar stå ut med. Känns som nyhetstorka, vilket det ju inte borde vara i dessa tider… Kram till er båda, och en till stackars Kid som håller i alla trådar.

 2. Sanna 3 februari, 2016 Reply

  Tack för en jättebra pod!
  Ang inslaget om smala modeller så jobbar jag i modebranschen med underkläder och vi har kollektionsprover även i större storlek. Vi har under flera år kontaktat alla de stora modellagenturerna för att få kurviga modeller, alltså som en genomsnittkvinna ser ut idag, men inga agenturer har haft större modeller att erbjuda.
  Så jag tror att vi alla kan göra mycket mer för att ge våra döttrar sundare förebilder.
  Fortsätt med er härliga podd, söndagens höjdpunkt!
  Kram från Sanna

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*