ELLE Galan 2016

Jag överdriver inte när jag säger att ELLE galan på Grand Hotel kanske är årets roligaste fest. Gäster piffar till tusen och allt är verkligen glamoröst och generöst. Det är Micael Bindefeld som håller i trådarn så det är givet. Min kompis Helene piffade som vanligt iordning mig. Det blev turkost. 

 Även fast jag kan sminka mig själv så blir det inte riktigt lika fint som när hon gör det. Klänningen jag hade på mig kommer från märket De Moy. Det är Orups fru Pernilla som gör dessa. Materialet är så fantastiskt! Matchade med en väska från HMs barnavdelning. Jag älskar kontrasterna. 

 Mötte upp min kompis Martina Haag ich Jesssica Löwgren.  

   
Jag vågar nästan säga att ”alla” var där. Kramade lite extra på denna böna.

OJämförde även min rumpa med Tilde. Känns som min är 5 ggr större… 

  Denna gång bestod drinkarna av OP. Så otippat gott. Dom blandade ihop mycket förföriska drinkar som smakade grönt gräs. 

 Träffade massor av härliga bekanta. Bland annat Maranda som bor i Los Angeles och faktiskt på riktigt är Madonnas frisör! Här är vi med Hanna Widell. 

 Dessutom spelade Icona Pop på efterfesten. Jag älskar deras låt Emergency!  

   
Men stor del Sv kvällen tillbringade jag med min gamla (unga) Lets Dance kompis Oscar Zia. Han är så knasigt underbar. Det är så att man glömmer bort åldersskillnaden när vi hänger.  

    
   

16
3

3 Comments

 1. Eva 20 januari, 2016 Reply

  Visst är Oscar Zia helt underbar! Känner han inte men man kan bara älska han det lilla man sett han i tv.
  Och du Sofia är ju lika vacker som alltid!
  Måste säga att jag älskar eran podd. Kram

 2. Hanna 24 januari, 2016 Reply

  Hej Sofia! Lyssnar på din och Pernillas podd när jag cyklar till och från jobbet, kan inte bli en bättre start på dagen med er i öronen.
  I ert förra avsnitt pratade ni om Tinder. I somras när allt kändes hopplöst på kärleksfronten så dök det upp en kille på just Tinder, det visade sig vara den rätta och inte bara det, utan min bästa väns barndomskompis dessutom. Vi har nu varit tillsammans i 6 månader och är galet glada över att Tinder finns! // Hanna 23 år :)

 3. Ullis 25 januari, 2016 Reply

  Alltså! Så roliga och härliga ni är i er podd. Jag skrattar högt ibland. Hoppas ni aldrig slutar med den!

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*