Tävla om ett presentkort på Bokadirekt!

Ni som har lyssnat på podden vet att vi hade ett samarbete med Bokadirekt innan jul, där vi fick tävla ut ett presentkort på valfri behandling. Det var supermånga som var med och tävlade och vinnaren är Cecilia Karlsson,som kommer att kontaktas inom kort! Hon ville gärna ge lite kärlek i form av ett presentkort från Bokadirekt till sin pappa som hade haft ett riktigt tufft år. Grattis! 
Eftersom utlottningen varit så populär vill vi gärna lotta ut ännu ett presentkort! För att delta gå till vår Facebooksida https://www.facebook.com/wahlgrenochwistam/ och ”Gilla” vår sida, delar du(och tipsar) dessutom vårt senaste podavsnitt med dina vänner via Facebook är chanserna större att just du blir kontaktad av oss inom några veckor. 

Bokadirekt är alltså en bokningstjänst på nätet för, till största del skönhet och hälsa. Visste ni exempelvis att det finns över 7000 salonger och utövare i hela vårt avlånga land som är kopplade till Bokadirekt? Du kan vart du än befinner dig gå in på www.bokadirekt.se och söka på den tjänst du är på jakt efter, i vilken stad du än befinner dig i. Det kan vara allt från massage till manikyr. Ansiktsbehandlingar, frisörer, kiropraktorer och allt där emellan. Hur smidigt som helst när man verkligen behöver eller bara för att lyxa till det. Gå in och boka din behandling eller köp ett presentkort till någon du tycker om på www.bokadirekt.se   

   
In och gilla oss på Facebook nu, och dela din glädje med dina vänner. Vem vet , det kanske blir du som inom kort kan krypa upp på en skön massagebädd och slumra. Med oss i öronen :) kanske.

Läs och delta här:https://www.facebook.com/wahlgrenochwistam/
(eventuell vistekatt betalas av vinnare, vinnaren utses av en jury och beslut kan inte överklagas)
I samarbete med Bokadirekt.se och Wahlgren&Wistam

3
0

0 Comments

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*