Sluta skryt!

Vi ska sluta skryta. Men först vill vi berätta att ett extra bra podavsnitt finns att avnjutas nu..Vi knaprar sjögräs och pratar celluliter.

Konsten att sjunga sig från ett fängelsestraff. Hur är det att bo i Sorrslida? Och vi ringer en kompis från förr. Trender inför 2016 och konsten att inte hata sina bonusbarn. @pernillawahlgren #wahlgrenochwistam #wowbikten @bokadirekt_se . Den fina legobilden är gjord av @legoalexandro

5
4

4 Comments

 1. Ida Borneskog 10 januari, 2016 Reply

  Hej på er qvinnor!

  Först vill jag bara säga att guuuud vad svårt det var att lämna en kommentar till er när man inte har facebook??? Jag sa nej till facebook tidigt och detta är ett ständigt problem men jag hopppas att detta kommer fram till er båda ändå!

  Jag har precis börjat lyssna på er podcast och lyssnade nyss på Woop Woop, avsnitt 5, och fyfaaaaen jag höll på att stänga av ljudet flera gånger!

  Jag är så glatt överraskad av podden, då jag alltid har gillat er båda som personer men inte riktigt hade några speciella förväntningar på vad en pod med er skulle kunna vara. Jag tycker att alla segment är så uppfriskande och roliga, ärliga och härliga! Jag bara älskar när kvinnor äger sitt utrymme och inte fokuserar på varför de ska ockupera det utan litar på sin egen person och är stolt över det. Jag älskar er! Ni är så jävla bra. (ja jag svär också lite för mycket, och Pernilla kan du tänka dig att jobba för en statlig myndighet och säga F-ordet så fort man slår sig….!)

  Ni är bäst och fortsätt så!

  Puss och kram,

  Ida Borneskog

 2. Sofia 10 januari, 2016 Reply

  Gud va härligt att du gillar! Kram S

 3. Ellen 11 januari, 2016 Reply

  Hej!
  Älskar er pod! Ni är SÅ himla härliga!
  Tänkte tipsa om ett hajhuvud som kanske kan passa i ditt hem ;) Tänkte på dig när jag såg den.
  http://www.coolstuff.se/Great-White-Shark-Vaggprydnad
  Kram Ellen

 4. Cecilia 11 januari, 2016 Reply

  Jättebra pod, lyssnar varje vecka!
  Tänkte fråga hur man kommer i kontakt med dig? Funkar det att maila? (Förstår att du har fullt upp osv)
  Hälsningar,
  Cecilia :-)

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*