Härliga dagar i Göteborg

Några dagar i Göteborg. Åkte ner i torsdags. Jag åkte dit för att jobba, men egentligen var det först på fredagen. Men min vän Hanna Hedlund är där och kör krogshow, så jag tänkte att nu är det dags att förena nytta med nöje. En annan vän och tillika sminkös Helene hängde också på. Och det blev två härliga dagar. Det kändes som en minisemester. Vi hann med så mycket. Både shopping, jobb och party. Peter Jöback som är en gammal vän bodde och uppträdde på Gothia Towers också.

   
  

Men först åkte jag ut till CaVa i Hovås. Det är en skönhetssalong där underbara Jill arbetar. Hon har på riktigt magiska händer. Tog en 80 minuters ansiktsbehandling. Hon slipar, dammsugen och kör med ultraljud. (En riktig byggarbetsplats i mitt face). Jag kände sig som en ny människa efter. En baby-len människa. 

    
   

   
   
Den första kvällen mötte vi upp två arbetskollegor till mig Cia och Emma. Dom arbetar med inredningen till Sofias Änglar, Vi åt på restaurang Toso. Maten där var så god att jag höll på att svimma. Helt makalös. Njöt av varenda tugga.

  

   
Sedan blev det Royal Christmas med Hanna och gänget på Trägårn. Hon och de andra sjöng och klädde ut sig till kungafamiljen. Hanna sjunger fantastiskt!!

  

    
   
På fredagen blev det lunch och promenad på stan med Hanna och Helene. Åt på ett så fint cafe/restaurang Le Pain Francais. Tog lite bilder på den fina inredningen. Det var mycket mosaik och speglar.

  

    
    
   
På kvällen blev det jobb. Jag höll ihop ÅFs stora julmiddag på Svenska Mässan. Det var en galet drag. Men många partysugna. Dammade av flera av mina fina klänningar. Vissa är lite för små nuförtiden. Helene fick kämpa för att jag skulle kunna stänga den. Kunde på riktigt inte andas ordentligt på en halvtimme. Sydde upp den för 16 år sedan till Fröken Sverige.

   

  Min ”glamorösa” loge.

   

 Även rosklänningen och spegelklänningen gjorde succe. 

 Efter arbetet var klart tog jag och Helene en taxi till Trägårn igen. Kids band Tjuvjakt skulle spela där. Hanna och hennes julshowgäng stannade också kvar. Vi hade så roligt. Det var länge sedan jag skrattade så mycket!!

Tjuvjakt var klara vid 02.15. Då hängde vi i logen lite med Kid och gänget.

     

   
 Sedan åkte vi hem. Helene snarkade så mycket att jag drog in madrassen i badrummet för att sova. Jag kan verkligen omöjligt sova när någon snarkar. Vaknade efter några timmar och skulle med tåget. Helt död. Men det var det värt. Det har varit så roligt.

19
2

2 Comments

  1. Anne 22 december, 2015 Reply

    Fina bilder. Oj vad ni verkar ha roligt. God jul på dig sofia

  2. Marina 6 januari, 2016 Reply

    Hej Sofia!
    Jag försöker skicka ett meddelande till dej under ”kontakt”, men det fungerar inte. Det står bara att meddelandet inte skickats och att jag ska kontakta administratören. Går det att fixa eller kan jag skicka någon annanstans?

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*