Minilla

Jag måste bara få säga att jag är så sjukt imponerad av min vän Pernilla. Hon är ett sådant energiknippe. Det känns också som hon lever så mycket i nuet. Hon blir inte stressad. Själv har jag också många järn i elden. Men det är inget emot Pernilla. Dessutom är hon ensamstående med en massa ungar. Jag har ju Magnus som min parhäst. Dessutom två andra pappor som drar stora lass. Så förutom podden, föreställningen Förklädet så har hon ju en klädmärke och en butik. Ni fattar väl att detta lilla krutpaket visar att inget är omöjligt.
   
  

Igår hade Pernilla kompiskväll på sin butik Minilla som ligger på Flemminggatan i Stockholm. Hon har den tillsammans med en tjej som heter Mia. Det bjöds på bubbel och man fick bra priser. En livsfarlig kombination. Allt är fint. Och man vill köpa mycket. Men man håller lite i plånboken. Men vips efter några glas kan man inte hålla sig. 

   
Köpte 2 fina ponchos och en kavaj i mjukistyg. Jag är så nöjd. Om ni har vägarna förbi Flemminggatan och Stockholm måste ni titta förbi Minilla, Om bara så för att titta. Butiken är så mysig. För första gången infann sig julkänslan hos mig i år, , med den fina julskyltningen.Träffade underbara Jakob och Lisa Stadell. Roliga, talangfulla och snygga!

   
 

8
0

0 Comments

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*