Julklappstips till alla småbarnsföräldrar! Vem är starkast, Bamse eller Magnus?

Mina vänner Kenny, Martin och Peter har satt ihop en underbar liten föeställing. Varför inte gå hela familjen? Jag är själv mycket nyfiken på hur stark egentligen Bamse är…Den 9 april är det premiär på Stockholm Waterfront för den nyskrivna familjeföreställningen ”Bamse och världens starkaste man” – en underhållande och spännande teater som får dig att både bita på naglarna och skratta så det bubblar.

   

I ”Bamse och världens starkaste man” följer vi Vargen som får ett återfall i sina skurkaktigheter, ivrigt påhejad av den elaka Reinard Räv. Till sin hjälp har de dessutom anlitat världens starkaste man, Magnus Samuelson, som dyker upp i rollen som sig själv.

Skurkarna har stulit all Bamses dunder-honung och tror därför det är fritt fram att leka rövare i Småköping. Men Bamse är inte bara världens starkaste björn, han är också världens modigaste björn! Med hjälp av sina bästa kompisar Skalman och Lille Skutt bestämmer han sig för att ta sig an skurkarna!

Vem är egentligen starkast, Bamse eller Magnus? Bamse och världens starkaste man är en spännande berättelse om vänskap och om att ärlighet alltid varar längst. Föreställningen varar i cirka en timme och alla talar svenska.

Efter föreställningen får du chans att träffa några av karaktärerna då vi anordnar en meet & greet, utan extra kostnad, i foajén.

Föreställningen är skriven av Peter Magnusson och musiken är komponerad av Martin Stenmarck.

Läs mer på Bamsepaturne.se

 

 

 

3
0

0 Comments

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*