Charlotte på Grand Hotel

Igår kväll hade vi lite reunion med sommargänget. Jag, Michael och Pernilla gick på Grand Hotel och tittade på Charlotte Pirellis julshow. Egentligen är jag ingen stor fan av julbord. Tycker att man alltid äter lite för mycket och att man blandar så galet. Försökte hålla mig lugn. Men som vanligt blev man frestad av allt gott. Efterättsbordet vat helt magiskt. Var ”tvungen” att smaka på allting…
   
    
    
   
 Charlottes man Anders kom och höll oss sällskap. Han är verkligen supertrevlig. Dessutom väldigt rolig och stolt över sin duktiga fru såklart.  

    
   
Och säga vad man vill om Charlotte, men gud vad hon sjunger fantastiskt. Och det är en super påkostad show, där hon hissas upp i luften., har fantastiska kläder och väldigt mycket hår, dvs peruker. Det är så kul med alla killar (även vissa tjejer) som tror att Charlottes och körtjejernas hår växer och lockas på någon minut bakom scenen, och inte fattar att det är peruker. Men dessa gör att det blir extra snyggt och att det blir en stor förändring i varje nummer. Charlotte är en fantastisk artist. 

    
 Efteråt gick vi in en sväng bakom scenen och kramade henne och överöste henne med superlativ. Finast på hela showen var när hon sjöng Ave Maria och bad oss i publiken tänka till lite på de runt oss som inte har det bra. Speciellt barnen.

6
0

0 Comments

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*