Sindy 16 år!

Min fantastiska dotter Sindy fyllde 16 år i veckan. Hon går på internat och bor på skolan. Åkte dit på morgonen med familjens klassiska födelsedagshatt. Då hade hon redan blivit firad av klasskompisarna. Det blev lite paket på sängen. Kläder som hon önskat sig. Som dessutom, otroligt nog passade.

 
   
Sedan kidnappade jag henne. Vi åkte till Blue Hotel på Lidingö. Det som invigdes bara ör någon vecka sedan. Där blev det turkiskt bad och massage. Vi år även lunch och låg i massagestolar. Sindy fick färga och plocka sina ögonbryn.

    

   

  

  

Det var lite folk där och otroligt avkopplande. Vid massagen kände jag att det satt några månader av Sofias Änglar inspelning i axlarna. Därefter var det överlämning till Hennes pappa som fortsatte firandet. Tänk att 16 år har gått så fort. Jag minns det som igår när jag såg henne första gången.

 
 

9
1

1 Comment

  1. Guest 9 mars, 2016 Reply

    Sofia, vilken underbar mamma du är

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*