Busy day

Igår blev en splittrad dag. Kände mig dessutom febrig och hängig. Först spelade jag in Sofias Änglar. Vi håller till i Sollentuna denna vecka. Alla är lite extra på g, för det är vår sista inspelningsvecka för denna säsong. Vi har hållt på sedan innan sommaren. Så nu är vi lite möra. 

 Sussi en av våra inslagsproducenter har ont i nacken. Hon löste problemet med lite tejp. Vips ett bärbart skrivbord!  Sedan skyndade jag mig hem och spelade in podden med Pernilla via Skype. Vi måste göra det just nu, för Kid är i Sydkorea. Vi mailar ljudlänkarna till honom som klipper ihop allt där. Hurra för dagens teknik! 

Men sedan åkte jag iväg på ett litet juryjobb för Ica Maxi. De hade Lets Dance tema. Så kul att träffa lite gamla kompisarfrån danstiden igen. Dom är så duktiga.    

   
Några av personalen tävlade med proffsdansarna. Det blev magiskt. Själv känner man sig som en stor stel elefant när man är med de duktiga danstjejerna. Men jag försökte smälta in. Hepp!   

    
    
 Blir alltid extra danssugen när jag träffar Tobias Bader. Vår vals minns jag ännu.  I sängen vid 01. Då kom feberfrossan ordentligt…..

6
1

1 Comment

 1. Eva 20 november, 2015 Reply

  Åh äntligen! Jag undra vart du tog vägen.
  Jag lyssnar på din podd och den är såå kul!
  Du har ju vart med om otroligt mycket konstiga saker och ni berättar ju verkligen allt ju:-))
  Man tänker att några hemligheter måste ju ni ha och då kan man ju undra vad det skulle vara.
  Du är ju heelt crazy o kul!
  Tycker det är underbart att ni bjuder så mycket på er själva.

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*