Säsongsfinal från Paradiset

Idag är det säsongsavslutning på Fest hos Bindefeld klockan 20.00 på Kanal 5. Tänk vad långt bort den härliga sommaren känns just nu. Eller härlig och härlig. Mitt jobb var kul, men oj så kallt det var. I programmet sitter vi som sagt med värmare under bordet.   

 I kvällens program har vi fyra supergäster. Marie Serneholt, Peter Zettman, Helena Bergström och Annie Lööf. 

Det var min vän Helene Norberg som sminkade oss hela sommaren. Hon är så duktig!   
  Denna fina klänning kommer från märket De Moy. Det är Orups fantastiskt duktiga fru Pernilla som designar. Micael och Annie plockade guld i skogen. Jag äääälskar kantareller. 
Dessutom övertalade jag min son Kids band Tjuvjakt att komma och spela för oss. Det ingen visste var att låten de spelade heter Porrfilm. De bliv lite förvånade.    

    
 Annie var höggravid när vi spelade in. Vi gissade kön på barnet. Jag hade fel som vanligt. Det blev ju en liten tjej. Tänk om hon då även hade vetat att det skulle skrivas en hipp hopp låt med hennes namn som titel! (Erik Lundin)   

    
    
 Jag och Pernilla gav oss på att åka ring. Det blev heeeelt galet. Vi skrattade så vi kissade på oss. Vi trodde på allvar att vi inte skulle bli blöta…..   

   
Min vackra dotter var på besök på inspelningen också. Hon satt och kurade under en filt.

Tack för en underbar sommar Micael Hoppas vi ses i rabatten nästa sommar.   

 
 

3
0

0 Comments

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*