Äntligen tillbaka!

Min blogg har varit utsatt för något konstigt slags virus. Tack och lov har jag min kompis Emilia som är en fena på att fixa till saker här på nätet. Men det tog några dagar att lösa problemet. Men nu är jag tillbaka!Det har dock varit kul att flera har kontaktat mig för att undra vad som hänt. Kul att ni läser och saknar lite. 

   

I söndags var jag och Magnus på nyinvigningen av Blue Hotel Spa hemma på Lidingö. Det var fantastiskt fint. Mötte upp en massa härliga vänner. Bland annat Jessica Wahlgren och Tobias Karlsson.
    
   
Det var lite olika aktiviteter som man kunde prova på. Själv plågade jag mig igenom ett yoga-pass. Jag hatar yoga. Det kryper i hela kroppen när jag måste stå still i en och samma position. ( Det kanske betyder att jag behöver det som mest. Magnus och Jessica tyckte det var super.  

 Satte mig och gungade lite med Gabriel Forss i elektriska gungstolar med harmonisk musik i kudden.

Hoppade sedan i den varma utepoolen.

  Därefter blev det bastlektion. Blev piskad med björkris på ryggen. Oväntat skönt. Kanske ska kolla upp vad Hans Sheike har för sig nuförtiden….)

 Sedan blev det massor av mat i trevligt sällskap. Hamnade mellan Ola Lusikg (Min gamla radiokollega) och hans fru Linda som är störtskön.

   
    
    
  Kolla hur långa naglar Babsan (Lars-Åke) har när han ska vara tjej var och varannan dag.

  
Det blev tidig hemgång dock. Skol och jobbdag imorgon. Ungarna och jag måste i säng i tid. Det blev en lyxig goodiebag vid hemgång.

  

5
0

0 Comments

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*