Pigg som en mört

Idag kom energin! Det är tredje dagen med detoxjuice. Igår mådde jag kymigt. Men idag vaknade jag och kände mig hyper! Visst är jag sugen på att tugga på någonting, men jag är inte speciellt hungrig. Det är sex juicer om dagen. Vissa är godare än andra. Lade upp på Instagram att jag kör detox för att rensa kroppen. Det blev genast ett himla hallå om att det minsann inte är bekräftat.  
 Jag har ingen aning om vad som stämmer. Men mitt mål är att bryta mitt katastrofala matintag just nu. Att krympa magsäcken och minska suget. Jag hoppas och tror att det fungerar. Sedan är allt upp till mig, att hålla i det efter dessa fem dagar.

   
    
    
   
   

  Däremot testades min karaktär något enormt idag. Mattias fyller nämligen år, och hela byggboden var fylld med gosaker. Familjen vi är hos hade fixat en fantastiskt fin tårta. De hade dekorerat den som Mattias tatuering. 

Vi smyckade även byggboden med snoppballonger. Passar Mattias bra. För han har lite torrets.

   
   Emelie i teamet provade på att gnaga på en sockerbeta hon hittade.

  Själv är man en diva på bygget och åker gärna snålskjuts.

   
 

5
0

0 Comments

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*