Nu är det dags….

I veckans podavsnitt avslöjar jag mitt livs hemlighet. En jobbig resa som nu har nått sitt slut. Vi pratar även om vuxnas förmåga att stjäla ungdomars sociala mediavanor. Mina ekivoka bilder till min man. Men på vad? Och i Bikten handlar det om en hink, som fick en hel familj att flytta. #wahlgrenochwistam @pernillawahlgr1 #wowbikten #swissclinic @swissclinic

19
6

6 Comments

 1. Sigrid 1 november, 2015 Reply

  Så skönt att höra att du är frisk! Grattis! Och stor kram till dig.

 2. Sandra 1 november, 2015 Reply

  Jag älskar er podd, önskar att ni hade en egen radiokanal så man kunde lyssna på er jämt.
  Det var en otroligt jobbig känsla att höra att du varit sjuk men så otroligt härligt att du nu är frisk.
  Förlåt att jag inte röstade också, jag älskar din stil men glömde som bort att rösta.
  I alla hemma hos reportage visar dom upp sina unika hem men alla ser ju lika ut.
  Ditt hem är ett unikt hem fyllt med personliga saker. Jag älskar det, (även om hajen inte riktigt faller mig i smaken.. )

 3. Anki Åbrink 1 november, 2015 Reply

  Hej Sofia!
  Så starkt och modigt av dig att komma ut offentligt med din sjukdom! Jag arbetar som sjuksköterska på mammografin i Västerås! Älskar mitt jobb, fast det finns både positivt, när man ger ett bra besked, eller negativt, när man måste ge ett dystert besked. Många struntar i sina hälsokontroller, tycker att det gör ont med bildtagningen och ”jag har inte haft ont eller kännt något”! Det är det som är så förrädiskt med bröstcancer, den känns inte och man mår bra! Önskar att uppmana er kändisar att kvinnor ska gå på sina kontroller! Vi som jobbar med det försöker uppmana, men det är svårt att nå fram med budskapet! Härligt Sofia, att allt gick bra! Varit med att männen har upptäckt knölen, men inte vi kvinnor! Lycka till nu och nu lever vi livet! Kramar till dig!

 4. Ingela 1 november, 2015 Reply

  Jag bor i Kanada och lyssnar alltid på er podcast. Längtar och håller mig uppe sent då den brukar läggas ut efter midnatt hos oss. Då går jag och lägger mig och lyssnar.Igår natt blev jag verkligen tagen av din berättelse.Kände igen mig själv då jag haft cancer för 10 år sedan och reagerade precis likadant. Denna skräck och tanken på ens barn. Det tog många år innan jag kände mig ”normal” igen. Nu är jag frisk och tänker inte ofta på det längre. När jag hörde din historia bubblade det upp igen. Jag är så glad att du är friskförklarad Jag tittar även på Sofias änglar via internet och det är ett underbart och gripande program.Lycka till med allt!

 5. Karin B 2 november, 2015 Reply

  Jag blev både glad och ledsen när jag lyssnade på podden. Jag blev ledsen för att du har burit på denna sorg i 5 år. Samtidigt blev jag glad över att du är friskförklarad!! Jag älskar att lyssna på er pod! Det är verkligen min favorit.

 6. Rosa 2 november, 2015 Reply

  Älskar att lyssna på er podd ni är helt underbara ni två. Stort TACK till dig för att du berättade din historia, så starkt gjort att du ville dela med dig till oss lyssnare. GRATTIS till det härliga beskedet du har fått nu så fantastiskt och all lycka till dig framöver.

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*