Endre, Herngren, PH och Lapidus. Härliga gäster hos Bindefeld.

Ikväll är det dags för den tredje festen hos Bindefeldt. Lägger upp lite bilder här ifrån inspelningen. Gäster var Lena Endre, Jens Lapidus, Felix Herngren och Lena PH. Lena och Felix har jag träffat många gånger tidigare, men de andra två var nya bekantskaper. Man slogs direkt av vilken vacker människa Lena är.Vädret var helt schizofrent. Sol och regn om vart annat. Regnbågen dök också upp.

   
    

 Helene och Anna stod som vanligt för sminket.  

   
    

 Temat för festen var bär. Och det som är så cool med Micael när han har ett tema är att han tar verkligen i. Vi dukade med vinbär istället för blommor, och det blev så maffigt och snyggt. Vi plockade även mängder av krusbär. 

  
Det blev fiske på bryggan. Lena fastnade med kroken i Felix gylf. Fel mask…..

Hade väldig beslutsamhetsångest vilken av Pernillas klänningar jag skulle ha.

   
    
    
   
Lena berättade om sitt arbete med Ingemar Bergman och Jens om sin judiska släkt. Skulle så gärna vilja att man kunde sända allt som sades på middagen, men tyvärr kommer väldigt mycket vara bortklippt.

   
    
   
När det skymde satte vi upp marschaller i vattnet. Det blev otroligt effektfullt.

Summeringen är, ännu en härlig varm, kall, regnig och solig kväll i paradiset på Värmdö. Hoppas ni gillar programmet och blir inspirerade. Själv kommer jag duka med bär istället för blommor så fort jag får tillfälle.

3
0

0 Comments

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*