Hemma hos oss!

I veckas podcastavsnitt pratade jag och Pernilla om våra hem och våra intedningsstilar. Jag är färgglad och lite lekfull. Pernilla är mer klassisk, varm och hemtrevlig. Lovade att lägga ut lite bilder på hur det ser ut hemma hos oss. Sedan får ni tycka till. Vilken stil gillar ni mest?

Här är lite bilder från mitt hem.

   
  Jag samlar på Pez gubbar. Har flera hundra.  
  I köket kan man byta ut sakerna bakom glaset. Just nu har jag fina menyer.  
 
Här kommer lite bilder från Pernillas hem.

   
    
 Här är Theos nya bilsäng!

Nå? Vad tycker ni om för stil? 

11
3

3 Comments

  1. Pernilla 27 oktober, 2015 Reply

    Jag tycker att Pernilla har det finast hemma. Och detta säger jag heeeelt opartiskt!

  2. Cissi 27 oktober, 2015 Reply

    Jag älskar din stil Sofia! Underbart, lekfullt, stilig.

  3. Isabell 27 oktober, 2015 Reply

    Hej Sofia , tycker din PEZ samling är skit cool, och undrar vart du köpt PEZ gubbarna med KISS är köpta? Och vad dom kostade ? Undrar eftersom min pappa hade blivit så glad om han Fick sådana/ kram

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*