Höstsol och megaboll!

Jag och Lennox vaknade i Hanna och Martins underbara soffa. Hade grym huvudvärk dock. Tog en huvudvärkstablett och sedan gick Hanna och jag en långpromenad i höstsolen. Och vips var huvudvärken borta. Det är så vackert här.

   
   
Efter lunch tog vi även en promenad med barnen. Vi gick till en liten stuga som deras grannar byggt ute i skogen. Den är pytteliten och heter Lillefly. När man fly lite….. Det tog ungefär 15 minuter att gå dit. Det var precis vad lilla Saga orkade. Ett så gulligt litet ställe. Vi satte oss där inne och njöt en stund. Lennox och Love skrev i gästboken.

   
    
   
Trötta killar när vi kom tillbaka…

  
Innan vi reste hit lovade jag Lennox att vi skulle baka något här. Hans förslag var då att vi skulle baka en enorm en chokladboll. Så efter promenaden var det dags att gegga lite. Visst blev den fin!! Fyrdubbel dos av allt. Det känns så förbjudet på något sätt.

   
    
   

4
2

2 Comments

  1. Paula 26 oktober, 2015 Reply

    Var inne på pw blogg och såg bild på dig där du har en får tröja med paljetter vid axlarna. Föll direkt ;) Var hittar man den?
    Hoppas du inte svarar att den är gammal eller inköpt utomlands haha :)
    Kram <3

  2. Paula 26 oktober, 2015 Reply

    En grå tröja! Inte får tröja

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*