Hem till Lill-babs.

Idag blev det tidig uppstigning och resa hem till Stockholm från Trollhättan. Det är så galet att vi faktiskt var i Trollhättan igår när allting hände. När vi fick lunchen serverad sa mattjejen att hon mött ambulanser på vägen till oss. 

  
Vi följde allt från våra telefoner. Så hemskt. Och det kändes så nära. När vi  kom till hotellet på kvällen var det massor av journalister och fotografer där för att rapportera om det hemska dådet. Där kom jag, Johnnie och Mattias i våra byggkläder. Det var en journalist som skämtade och sa ”oj vad snabbt ni var här för att hjälpa till”.  

Hemma var det bara Lill-babs som hälsade välkommen. Hon gillar att ligga och värma sig på motorhuven.

  
     
   
Väl hemma var det poddags. Det fick bli på Skype. Kid har åkt till Umeå. Avsnittet kommer som vanligt på söndag. Det är verkligen kul att vi får så mycket respons från lyssnare. Vi har börjat läsa upp lite mail nu även i podden.

Magnus har tagit med sig Texas till London på fotboll i helgen. Det var hans födelsedagspresent. Så roligt för dom. 

   
   
Jag och Lennox ska i också ha det mysigt. Det är så sällan man är med vara ett av sina barn. Jag gick till skolan och hämtade Lennox. Där var det utställning av halloweenpysslet. Lennox var mycket nöjd över sin 15 meter långa girlang.

   
 Sedan smet vi på bio och såg Hotell Transylvanien 2. Ingen superbra film. Men det var mysigt iaf. 

  

2
1

1 Comment

  1. Krister 24 oktober, 2015 Reply

    – Det var en tillbakadragen kille som blev mobbad av många i klassen.
    Det märktes att det var jobbigt för honom.
    – Såvitt jag vet gjorde inte skolan så mycket åt det./Exp.

    Mobbarna och skolan är medansvariga.

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*