CA VA i Hovås. Som en dröm!

En av mina kollegor Emma, i Sofias Änglar tipsade mig om Ca Va i Hovås. Det ligger en bit utanför Göteborg. Jag bokade in mig på en ”gör vad ni vill med min trötta hy” behandling igår eftermiddag. Redan första intrycket var fantastiskt. Dom håller till i ett ”guldhus” och inredningen är stilfull, personlig och mysig.
   
    
 Underbara Jill tog emot och bäddade ner mig. Hon använde en liten mini dammsugare och slipade min hy med kristaller. Sedan blev det ansiktsmask som slussades in med ultraljud. En fuktbomb! Tanken de har på Ca Va att varje behandling är personlig. Man utgår ifrån det behov just den personen/huden har. Och Jills händer är magiska. Jag får alltid lite exem runt ögonen när jag arbetar mycket och det blir höst.

   

  

  

  

När vi var klara fick jag en sminkgenomgång. Jag har aldrig egentligen varit så bra på smink. Det har nästan blivit som något nödvändigt ont. Blir det fel, är det inte roligt i HD-tvn. Jag sminkar mig sällan privat. Och i jobbet vill jag att det ska vara enkelt. Jag använder det som proffsen rekommenderar.

   
 Jill invigde mig i Glo-minerals värld. Det är som ett anti-age smink med grönt te och vitamin a, c och e.

Skulle egentligen vara där i en timme, men det blev tre timmar. Det var så intressant att få tips och lära sig nya saker om både huden, reaktioner, preparat och smink.

  De här läppglansen var fantastiska! 

Bokade in mig på nästa besök i december redan nu. Då är jag i Göteborg på annat jobb. Lyckostar ni som bor i närheten och kan unna er detta ofta. En riktig boost. 

  

  
När jag var tillbaka på hotellet var det sent och alla hade redan ätit. Åt middag själv och kände mig piggare och fräschare än på länge. 

19
0

0 Comments

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*