Antikladan i Lilla Edet. En dröm!

Hela denna vecka är jag på inspelning av Sofias Änglar i Prässebo. Det ligger en bit utanför Ängelholm. Idag spelade vi in på Antikladan i Lilla Edet. Ett fullständigt makalöst cool ställe. Det var rum efter rum fyllda med otroligt mycket fint, knäppt, snygg och retrocool. 

   
    
    
    
 Egentligen var vi där för att jobba. Men hela teamet blev helt uppslukade och ville bara köpa saker istället!

Tillslut slog jag till på en tuggummimaskin. Har alltid velat ha en, men det har aldrig blivit av. Men nu är den min!! Skickade en bild till barnen. De var mycket nöjda. 

   
 Blev även förtjust i en uppstoppad rovfågel. Då berättade Johan som har ladan att han inte fick sälja den. Det är tydligen förbjudet att sälja uppstoppade rovfåglar. Så jag fick den i present istället. Jag blev överlycklig. Jag ska sätta upp den på landet där dem kan sitta och titta ner på oss.

När jag såg dessa drakstolar tänkte jag på E-type. Han skulle nog gilla dom.

  
Vem kommer slå till på dessa dansande björnar?

   
    
    
 Om ni har möjlighet så måste ni besöka denna guldgruva. Man slås av att vissa gamla saker har en sådan bra kvalitet.

   
  Jag är själv en samlare. Vad tvungen att hejda mig ordentligt. Annars skulle jag köpte minst tjugo saker till. En porslinshund, en uppstoppad hare, några skolaffischer, några LP-skivor, gamla plåtburkar, ett skrivbord ….osv.

6
1

1 Comment

  1. anon 2 februari, 2016 Reply

    Ett tips, prässebo ligger inte i närheten av Ängelholm. Dålig koll på din geografi du!

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*