Helg

Eftersom jag vanligtvis är på vift i veckorna, är helgen tiden då allt ska fixas. Blir alltid så stressad av det. Känner också att jag är tråkig, dålig vän just nu. Glömmer bort av höra av mig. Kan aldrig träffas och vill aldrig festa. Bestämde att jag skulle möta upp min vän Martina på lördag kväll. Men det blev det inget med.

  
Började med podinspelning hos Pernilla. Det blev ett snäppet allvarligare avsnitt en vanligt. Vi pratade om Pernillas son Theos mirakulösa fall från 5 meter. Han halkade från toppen av stegen på GIH badet. Föll 5 meter ner i kaklet och klarade sig i princip oskadd. Änglavakt, tur eller vad man nu ska kalla det. Helt fantastiskt.

Sedan blev det några vändor till återvinningen. Gud, vad man samlar på sig mycket skräp. Kid hjälpte till. Det är så galet skönt när det är klart. Och man blir alltid förvånad hur mycket folk som är där.

  

    
   
Sedan åkte jag och Sindy in och middag på East. Jag tröttnar aldrig på deras mat. Det är sällan jag och Sindy får tid ensamma, Hon går ju på internat, och kommer bara hem någon gång i månaden. Då vill alla träffa henne.

   
    
 
  

2
0

0 Comments

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*