Blogglunch på Ett Hem.

.Tog ett tidigt morgonflyg till Stockholm och Hotell Diplomat. Där satte jag mig med Micael och Pernilla och gjorde lite intervjuer inför premiären på torsdag av ”Fest hos Bindefeld”. Alla är nyfikna på gästerna och innehållet.

  
  Sedan tog vi en taxi till Stockholms,  eller kanske Nordens finaste ställe Ett Hem på Östermalm. Ett litet magiskt boutique hotell. Där var det bloggträff med samma mission. Vi visade lite klipp från programmet och åt magisk mat. Pernilla blev helt starstrucked av Blondinbella. Hon följer så många bloggar. Själv pratade jag också med flera blogg-proffs. Blev faktiskt lite sugen på att köra igång igen. Fick tipset att alltid ta mycket bilder. Då har man alltid innehåll. 

    
    
   
Det ska bli spännande att se hur programmet blir. Det var en regnig och kalla sommar. Hoppas det känns härlig och somrigt på bild. Kommer att lägga upp bilder här på vår inspelning i sommar när de sänds. Även bilder på våra gäster. Det blev många spännande möten.

   
 Av vackra Victoria Skoglund (Zeta trädgård)fick jag en liten planta. Allt hon tar i blir vackert. Vi får se hur långe den överlever hos mig. 

  

1
0

0 Comments

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*