Tjejmiddag hos Pernilla.

Pernilla bjöd in till tjejmiddag ikväll. 20 härliga tjejer träffades och Pernilla hade fixat fin fin middag och  gott vin. Jag träffade Hanna Hedlund som är en nära god vän. Men sjukt nog har vi inte setts på några månader. Vi började genast planera en rolig jul tillsammans med familjerna. Micael Bindefeld skulle vara stolt över Pernilla som dukat så fint. Med duk och små blomarrangemang. Pernillas galet talangfulla son Benjamin passade på att spela upp några nya låtar han spelat in. Sjukt bra. Han kommer ta världen med storm.

Vid bordet satt jag bredvid  Charlotte Pirelli. Hon är såklart pirrig inför bröllopet nästa helg, och har massor av saker att tänka på. Bröllopet är utomlands och allt måste klaffa. På möhipoan blev hon magsjuk. Stackars stackars henne. Men bättre då än på bröllopet.Kristin Kaspersen och jag pratade mycket. Hon är verkligen fantastisk. Hade tagit med mig tidningen jag köpte i somras på en loppis. En SE från 1968 där hennes mamma och pappa är på omslaget. Det finns inte så många bilder på dom tillsammans tydligen. De var bara gifta i tre år. Kristin blev jätteglad. Och bilderna är fantastiska. Och Kristin är lika vacker som sin mamma var.

 Pernilla har en jacuzzi. Tvekade lite på om jag skulle hoppa i eller inte. Det fick bli ett långt fotbad istället. Det var en härlig sommarkväll. Tyvärr var jag tvungen att gå hem rätt tidigt. Jag har en intensiv vecka framför mig.13
2

2 Comments

 1. Susanne 26 augusti, 2015 Reply

  Hej Sofia!
  Vilken härlig fest! Vart kommer din klänning ifrån? Den super snygg. /Susanne Sjöberg

 2. Emilia 3 september, 2015 Reply

  Hej Sofia!
  Jag skulle verkligen behöva komma i kontakt med dig, har du nån mejl eller liknande där jag kan skriva till dig?
  MVH Emilia

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*