Späckad dag!

Vissa dagar är intensivare än andra. Besökte RixMorronZoo. Så kul att vara i de gamla lokalerna. Ibland saknar jag verkligen radion. Tycker att Adam med vänner gör ett superbra jobb. 

Edit

Roligast av allt var det att träffa min gamla kollega Fredrik Birging. Honom ser ni här på bilden bakifrån. Det är han som läser nyheterna. Han är dessutom grymt bra på att sjunga.

Efter detta kastade jag mig iväg till ett möte på ICAs huvudkontor. Jag arbetar ibland för ICA på deras företags kick-offer, och tycker att dom Är underbara. Vi planerar ett jobb i september. Jag har blivit helt ICAfierad. Tycker på allvar att det är väldigt intressant med affärsstrategier, sortiment och marknadsföring.Efter några timmars möte gick färden vidare till Nykvarn där vi nu spelar in Sofias änglar. Det var varmt och det blev sent. Faktiskt senare än vanligt. Jag kröp ner i sängen runt tre på natten.

5
0

0 Comments

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*