Sofias Änglar i Nykvarn.

Det är snabba kast i min lilla tv-värld. Från fest och glamour är det dags för lite ”riktig” tv. Tv som på riktigt förändrar folks liv. Nu är vi nämligen igång med inspelningen av Sofias Änglar igen. Det är så kul att träffa alla gamla kollegor. 

Lill-Mattis är byggledare och grym på det mesta. Sofias änglar är ett otroligt viktigt program, som visar att man klarar av mycket mer än vad man tror. Ofta får jag frågan om det inte är jobbigt att träffa på så mycket sjukdom och död. Då svarar jag att trots all tragik så skrattar vi också mycket tillsammans. Denna vecka är vi i Nykvarn och hjälper lille Isaacs familj. Isaac har ett allvarligt hjärtfel och familjen lever i ständig oro. 

12
0

0 Comments

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*