Sista inspelningsdagen med gänget

Det här blev en lite annorlunda sommar. Har pendlat som en galning mellan Aspvik på Värmdö och Södra Gotland. Ibland har jag varit helt slut och inte precis varit någon rolig mamma. Men idag var det iaf sista inspel inspelningsdagen av Fest hos Bindefeld. Temat idag var äpplen, höst och skördetid. Min dotter Sindy hängde också med.

Jag och Pernilla skulle åka ring. Efter en båt alltså. Vi trodde inte att vi skulle bli blöta. Ha ha ha! Det tog inte många minuter innan vi båda låg i havet och sprattlade. Jag tror att ringen var gjord för en person. Redan när vi hoppade i ringen förstod jag att detta kommer aldrig att fungera. Vi skrattade och skrattade. Jag kommer att ha träningsvärk i magmusklerna i morgon.

Det blev ett fantastiskt sista program. Min sons band Tjuvjakt kom och spelade sin låt Porrfilm.

Nu längtar jag bara till att programmet har premiär. Så att alla kan få följa Micaels trädgård, matlagning och dukningstips. Dessutom massor av intressanta samtal.

Min fantastiska klänning kommer ifrån märket De Moy. Materialet är superhärligt siden.4
0

0 Comments

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*