Rockbjörnen och kroppkonstellationer

Jag och min vän Liz äntrade gula mattan på Rockbjörnen i onsdags. Det var mycket folk som var festsugna. Tyvärr var vip-området utan alkohol och man såg inte scenen därifrån. Smet därför iväg till Operakällarens bakficka efter en stund. 
Åt middag med Tobias Karlsson och gick därefter på Cafe Opera. Var nära att bli utslängda för at vakten inte såg det roliga i att vi gjorde olika konstellationer med våra kroppar och tog bilder. Detta var en lek som fortsatte på Vickan senare.

Träffade på underbara Peter Englund och Oscar Zia som arbetat på galan. Oscar ville absolut ha efterfest. Jag och Liz smet. Puss Oscar. Det får bli en annan gång.


2
3

3 Comments

 1. Tilda 17 augusti, 2015 Reply

  Hej Sofia!! Måste bara säga att du är en otroligt härlig människa, läser din blogg och lyssnar såklart på podden. Här om dagen lyssnade jag på ett gammalt avsnitt då du skulle avslöja för Magnus att du hade köpt ett likadant halsband som han gett dig och du tappat bort. Du kanske reda har sagt det, men hur reagerade han?? Lite nyfiken här ;-)

  Kram

 2. Sofia 18 augusti, 2015 Reply

  Hej. Jag berättade som det var. Han blev arg, men inte galen. Det kändes skönt såhär i efterhand att jag inte trasslade in mig i en massa lögner.
  Kram S

 3. Anita Söderström 1 september, 2015 Reply

  Hej härliga Sofia.
  Älskar din blåvitrutiga klänning. Undrar vart den kommer ifrån? Kram kram

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*