Jag hatar trädgårdsarbete

Min man tjatar alltid om att vi tillsammans ska gå ut och arbeta i trädgården. Stön. Jag skurar hellre golv, tvättar eller storstädar. Jag vet inte vad det är. Det känns så hopplöst. Det bara växer och växer. Och man klipper och klipper.Men nu när jag är hemma och jobbar och resten av familjen är på Gotland har jag inget val. Jag måste bege mig ut i fästing och snigelland. Har nästan som en fobi mot mördarsnigar. Dom är så sjukt äckliga. Och den här kalla regniga sommaren verkar de gilla. Det är hundratals i min trädgård. Satte på mig hörlurana och lyssnade på en spännande ljudbok medans jag klippte gräset.

Som belöning fick jag iaf en massa smultron. Det är utan tvekan det godaste bäret tycker jag. 

7
2

2 Comments

  1. Junitjej 20 juli, 2015 Reply

    Håller med, trädgårdsarbete är inte särskilt kul.

  2. Adam29 26 juli, 2015 Reply

    Fast städning och tvättning är ju om något oändligt. Då tycker jag snarare tvärtom att trädgårdsarbetet ger lite resultat medan städning och tvätt GARANTERAT kommer tillbaka veckan efter. :( just saying…

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*