Äntligen lite Gotland

Jag gick upp tidigt och begav mig till Bromma och flög till Gotland. Min dotter Sindy som varit på språkresa i tre veckor var med. Vi var båda rätt slut i både kropp och knopp. Men åh vad skönt att komma fram. Solen sken. Hela familjen åkte ner till Guldkaggen i Burgsvik

Sedan blev vi bjudna på en stor härlig middag hos nära vänner.

Angelina är stylist och arbetar vanligtvis i New York. Stefan , hennes man arbetar som fotograf. Somrarna tillbringar  de nära oss på södra Gotland.

Det blev lite kyligt, men jag värmde mig på en skrynklig liten mops.20
5

5 Comments

 1. Anonym 19 juli, 2015 Reply

  Hej Sofia!
  Jag vill börja med att säga att din och Pernillas pod är så himla rolig. Missar aldrig ett avsnitt! Pernilla har jag gillat i många år, men dig har jag aldrig riktigt ”lärt känna”. Tack vare poden har jag nu gått och blivit helt kär i dig. Du verkar vara världens roligaste, gulligaste, tokigaste, snällaste, mest kärleksfulla människa. Det märks att du har ett hjärta av guld. Jag älskar att du är så genuint ärlig, öppen, och äkta. Hade du inte varit gift hade jag friat på en gång. Tack för att du delar med dig av ditt liv!
  Kram från en tjej i 20-årsåldern

 2. Junitjej 20 juli, 2015 Reply

  Vad det ser härligt ut! Maten ser väldigt god ut.

 3. Karin 27 juli, 2015 Reply

  Er podd är helt underbar:)
  Ni bjuder på er själva, är roliga. Hoppas ni fortsätter att podda länge till:)

 4. Emma 28 juli, 2015 Reply

  Hej ! Din och. Pernillas pod är så bra. Väntar till nästa tack för att ni delar med er. Kul att höra hur du rott och åkt skridskor från holmen som jag bor på.

 5. Eva 12 augusti, 2015 Reply

  Nu får du allt ta och uppdatera bloggen :)

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*