Tennisskola och motorcykelbesök

För första gången har det anordnats sommartennisskola i Burgsvik. Jag upptäckte tennis för några år sedan och tycker det är såååå kul. Men mycket svårare än vad man tror. Denna vecka har jag gått kurs 1,5 timme och dagen. Har även tvingat på barnen detta. Ja, jag tvingar dom. Blir tokig på att dom bara vill sitta framför tv-spelen. Jag tänker att de kommer att vara tacksamma senare i livet. Det är ju också ett sätt att få nya sommarkompisar. Min kompis Thessan och hennes kille Janne kom på besök. Thessan har precis tagit mc-kort och köpt motorcykel. Dom slickade de gotländska vägarna. Fick mig en åktur. Gud, så kul det är!!

Det blev middag ned rabarberkompott! Det var grannes rabarber som kom till användning.

5
0

0 Comments

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*