Hotel Revolver och Skumparty!

När man väl tagit på sig de mentala ”Foppatofflorna” så är tanken att sätta på sig smink och åka till stan (Visby) väldigt främmande. Men jag hade blivit inbjuden till min kompis Ingela Ronström som byggt ett litet pensionat mitt i Visby. Och jag var så nyfiken. Slog ihop detta med ett besök på den alltid lika galna Almedalsveckan. Mötte upp med två gamla radiokollegor Alexandra och Ina.Pensionatet var helt magiskt. Bilder kan knappt göra det rättvisa. Om ni har möjlighet att bo där, tveka inte. Så smakfullt så man smäller av. Det heter Revolver Hotel och är helt nytt. Det har ingen skylt utanför. Det är ett litet guldkorn som man för upptäcka och rekommendera.  

Min dotter Sindy ringde från sin språkresa på Malta. Hon skulle på skumparty. Lite avundsjuk blev jag allt. Men vilken galen tillfällighet. När vi kom er till hamnen i Visby var där ett skumhav. Jag fick mitt eget skumparty!

Edit

 Sedan tog vi bussen iväg till ett poolparty. Arrangerat av snusmärket Skruf. Jag snusar INTE själv. Röker inte heller. Men partyt var härligt. Många goda drinkar och solen strålade. Dessutom sjöng min gamla Fame Factory kompis Karl Martindal. 

 Sedan bar det av till Kallis och det årliga Dagens Medias DJ Battle. Massor av härliga människor. Såg egenligeningenting av det som hände på scenen. Men jag skymtade en glad Fredrik Lindström.

Sprang även på Musse Hasselvall och Johan Petre i publikhavet.

 

Var hemma runt 03.00. Vaknade av att min vän Alexandra ropade. Vill du äta frukost innan massagen. Frukost hade hängt på dörren på morgonen. Dessutom med små Sofiapresenter. Dessutom hade Ingela överraskat mig med en gudomlig massage. Obeskrivligt lyxigt! Sådana vänner växer inte på träd!!!

 5
0

0 Comments

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*