Fest hos Bindefeld Inspelning 1

Kom hem inatt efter en veckans intensivt ”Änglande” i Karlstad. Fick sova några timmar. Sedan var det upp och hoppa. Var tvungen att packa alla mina semestersaker. Trots att vi till ringar mycket tid i sommarhuset på Gotkand har vi ändå massor med packning varje gång. Det speciella idag var att jag skulle först jobba hela dagen och sedan flyga på kvällen. Så jag var tvungen att packa vid 7 på morgonen. I te lätt när man bara sovit några timmar. Virrade mest runt. Magnus, ungarna , mamma och katten åkte sedan färjan i förväg.

Själv åkte jag ut och hade en fantastisk dag med Micke och Pernilla i trädgården. Det var den första inspelningen av Fest hos Bindefeld. Den kommer att spelas in  lite utspritt under sommaren.

Regnet kom och gick. Men jag tror det blev riktigt bra. Vi har känt varandra så länge. Det kommer bli mat, trädgård och härliga gäster.

Snyggast av alla var ändå Mickes två katter. Dessutom är de linslusar.Efter inspelningen kastade jag mig iväg till flyget. Gotland, nu kommer jag!!

7
1

1 Comment

  1. Berit 29 juni, 2015 Reply

    Åh vilken snygg blus du har..var kommer den ifrån???
    Ser fram emot höstens program!

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*