Nytt podavsnitt ute!

Hög promille. Konsten att bota en baksmälla. Kol eller gasol? Brott,straff och tårar. Dessutom Babsans skvaller om Pernilla. 

Vi tackar vår grymma sponsor http://www.feelforbrands.se. Exklusiv second hand på nätet. Tidigt får vi lära oss att återvinna. Det som slängs ska sorteras för att sedan anta en ny skepnad. Som att födas på nytt. Samtidigt lär vi oss att tänka på vår konsumtion. Att inte överkonsumera. Och där, i mötet med miljö och glamour föddes Feel for brands. Exklusiva kläder, möbler och accessoarer förtjänar omtanke. Låt inte kostymen som bara används vid ett enda tillfälle förbli hängandes i garderoben. Flytta inte upp den vackra möbeln på vinden när den inte längre passar in. Göm inte väskan du tröttnat på, men som är för fin för att kastas bort. Se istället till att din exklusiva ägodel blir använd av någon annan och bidra till en miljövänlig konsumtion. 

Det ska vara enkelt och tryggt. Feel for brands är en exklusiv secondhandbutik på nätet som hjälper köpare och säljare att konsumera medvetet. För att slippa krångel är Feel for brands uppbyggt som en webbshop, där säljaren lägger upp sina varor till ett fast pris med frakten inkluderad. Feel for brands erbjuder flera betalningsalternativ, allt för att såväl köpare som säljare ska bli nöjd med sin affär. Exklusiv secondhand har aldrig varit enklare. 

9
0

0 Comments

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*